Se impune asadar resetarea statului, pentru ca directia in care a dus PSD tara este una pur si simplu gresita! Este nevoie de o guvernare proeuropeana, preocupata de drepturile, siguranta si prosperitatea romanilor.

Sunt curios, ăla de îi scrie discursurile domnului Ficus nu știe că e renumit pentru faptul că e robot și că toată lumea râde de dicția lui de lemn și complet înceată? Adică serios, cum să îți pui angajatorul în situația asta, aducând vorba de reset? Mai rămânea să îl pună să zică ceva de reboot și toate lucrurile stăteau minunat.

În rest, da, vorbe goale. Toți știu că nu pot avea alegeri anticipate până la anul, toți știu că nu au o majoritate confortabilă care să le permită să guverneze, dar toată lumea bate calul mort al schimbării, ca să țină lumea în tensiune și racordată la emoția momentului.

Îmi place mult că Barna stă în expectativă și nu se amestecă decisiv. Dacă ar scăpa cumva și de Cacamitru, ar fi minunat, pentru că prea mulți oameni s-au cam săturat de agresivitatea micului limbric.

LE: L-a simțit și Veorika și l-a ars, evident.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.