2014 – Klaus Johannis devine președintele. Ne anunță că lucrurile se vor schimba, vom avea o românie mai bună. După care îl menține prim ministru pe Ponta

2015 – Are loc tragedia de la Colectiv. Mor 65 de oameni. Klaus privește situația cu atenție și îngrijorare. Guvernul Ponta cade datorită protestelor stradale. Vine Cioloș.

2016 – Cade Cioloș. Vine primul premier marionetă a lui Dragnea. Numit de Klaus. Începe mutilarea legilor justiției, la ordinul lui Dragnea. Klaus privește cu atenție și îngrijorare.

2017 – Vine ordonanța Iordache. Ieșim în stradă 500 000 de români. Klaus privește, în continuare, cu atenție și îngrijorare, îndeamnă la calm, post și rugăciune.

2017 – Tot Klaus mai numește vreo 2 premieri PSD, decizând, textual, să mai dea o șansă PSD-ului.

2018 – Klaus o revocă pe Codruța Koveși de la DNA, lăsând liberă mutilarea completă a justiției, sub bagheta lui Tudorel Toader. Tot Klaus privește cu atenție și îngrijorare, dar din concediu, că e iulie și omul are treabă. Si nu vrem sa vină Tariceanu.

2018 – manifestația diasporei în piața victoriei. Îngrijorarea lui Klaus este, în continuare, atentă.

2019 – O fetiță este ucisă datorită 112, poliției și procuraturii. Fiind sfârșit de săptămână, Klaus nu poate fi deranjat, așa că vine doar pentru o scurtă declarație la TV, după care pleacă înapoi în concediu. Revine marți, la CSAT, unde își manifestă neobosita atenție și îngrijorare.

Ce voiam să zic, de fapt.

PNL va începe în 10 august, o dată simbolică, strângerea de semnături pentru candidatura preşedintelui Klaus Iohannis la alegerile prezidenţiale pentru un nou mandat, a anunţat luni liderul PNL Ludovic Orban.

Este cel puțin caraghios că cel mai inapt președinte din istoria româniei, cel care a venit cu 6.5 milioane de voturi în spate și nu a făcut nimic, Ficusul Inimilor Noastre, alege să înceapă strângerea de semnături pentru candidatura la președinție TOCMAI ÎN LOCUL DE CARE ȘI-A BĂTUT CEL MAI MULT JOC de noi, de cei ce, la un moment dat, am crezut în intențiile monumentului acesta de stupiditate, locul unde ne-a călcat în picioare toate speranțele, locul unde noi dârdâiam urlând Muie Dragnea iar el ne invita la calm și dialog.

Sper, dacă mergeți la protest, să îi udați cu puțină salivă hârtiuțele de adeziune.
După care să fiți calmi și să evitați provocările.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.