Mi-a făcut poftă prințesa ardealul să mai schimb camera de bord la mașină. M-a atras foarte mult ideea de cameră cu comandă vocală, pentru că, la mine, cu degețelele mele delicate, era un chin real ca să nimeresc din prima butonul de emrec, ocazie cu care deranjam camera de pe poziție, logic.

Opinii?
Până acum okeiuță. Mă enervează enorm că nu pot scăpa de watermarkul ăla uriaș portocaliu decât dacă îl scot eu în editorul video. Sunetul nu funcționează pe encoding h265, doar pe h264. Bine, nu țin în mod deosebit la sunet, dar voiam să știu dacă am luat o cameră deja bușită sau nu.

Filmările sunt decențele, în niciun caz nu sunt la nivelul lui Vico Opia 1, dar pentru o cameră pe care am dat 340 de lei cu tot cu transport, filmează decent. Iar comenzile Record Video, Take Picture sunt tot ce ai nevoie pentru o utilizare simplă și rapidă.

Acum, după 3 zile de utilizare, o recomand. Dacă mă mai enervează ceva, revin cu completări.
Camera a costat 319 lei plus transport, de pe v39.ro. Magazinul a fost decent, comanda făcută joi, a ajuns luni la prima oră, prin GLS.

Filmulețul e cu țiganii metaliști din Pantelimon.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.