Am observat, împreună cu un prieten, că avem o problemă de tastare pe telefoanele pe care le deținem, întâmplător, de același brand. Când scriem mesaje, dacă le scriem rapid, e ca și cum am avea un AVC in the making, pur și simplu degetele noastre aleg să apese pe tastele de lângă tasta țintă, iar dacă mai folosim și autocorrect, distracția e maximă. Cel puțin, la mine, u se confundă cu i non stop, la fel ca și p cu o. Iar combinațiile care ies…uh, vă las să vă imaginați.

Și am realizat că, atunci când aveam telefoane de la Samsung, chiar nu aveam problema asta. Am fost într-un showroom, m-am jucat puțin cu un Samsung Galaxy S10, parcă era un alt om la butoane, rapid, fără greșeală, fără autocorrect, fără nimic. Pe de o parte, e îmbucurător, pentru că, iată, nu sunt pe cale să am AVC, nu am Alzheimer, deși cam uit nume, în ultima perioadă, ci doar nu am telefonul care să mi se potrivească și să mă înțeleagă.

Vestea proastă e că soția nu a bugetat în achiziție și un telefon. Nu îmi rămâne decât să lăcrimez, galeș, când trec printr-un showroom și să oftez, gândindu-mă că poate, cândva, undeva…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.