După îndelungi căutări, pentru că așa sunt eu, nu cumpăr ceva până nu mă răzgândesc de 100 de ori și până nu iau o pauză, ca să văd dacă am nevoie, cu siguranță de asta (serios, e un exercițiu foarte bun, care reduce cumpărăturile de impuls la mai mult de jumătate. De exemplu, acum, vreau să îmi cumpăr camera aceasta de mașină de la Xiaomi. O să aștept până pe 5 iulie, când vine în stocul magazinului respectiv, ca să știu sigur dacă o vreau sau nu)

Am fost și la Ikea, am testat scaunul Markus, e ok dar parcă aș fi vrut să încerc și altceva decât Ikea, pentru că de 7 ani doar pe scaune Ikea stau. Așa că am făcut un salt de credință (get it??) și mi-am luat un scaun de gaming, mai ales că au super reducere acum, direct de la importator.

Sper să fie bine, momentan chiar este confortabil, iar mânerele reglebile și pernuța de ceafă fac toți banii. Singura chestie negativă pe care o văd până acum este că nu se balansează pe spate, îmi plăcea să mă dau huța. Desigur, are reglare proprie pentru unghiul în care să stea spătarul, dar nu mă pot da huța. Se dă huța

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.