Am observat o chestie comună, cred, tuturor românilor.
Dacă văd o femeie însărcinată sau, dacă aud că de abia i-a născut nevasta unuia, prima întrebare este CE E, BĂIAT SAU FATĂ??

Și dacă răspunsul vine, ghinionistic, fată, replica este, în diverse variații Ei, lasă, important e să fie sănătoasă, nu contează ce e.

Frațică, mie îmi vine să îi dau în cap ăluia care scoate mizeria asta din gură. Este fix ca aia cu Nu am nimic cu țiganii/homosexualii/evreii dar…. Fix, fix la fel. Niciodată replica nu este aceeași când e vorba de băieți, la băieți este BRAVO, BĂ, BINE LUCRAT, FELICITĂRI, PLM!! Strict când e vorba de fetițe apare și fața de înmormântare și îmbărbătarea aferentă, gen Stai cuminte, Costele, nu îi zdrobi capul de asfalt, că e și ea un suflet.

Recomandarea mea ar fi să nu mai fiți țărani, băi oameni buni. În primul rând nu mai întrebați repede ce sex e copilul, că nu e treaba voastră. Și dacă ați fost atât de grosolani să întrebați, când vă spune că e fată nu îl mai bateți compătimitor pe umăr, cu îmbărbătarea Important e să fie sănătos, nu contează ce e. Pentru că fix fraza asta arată că sunteți cu un ușor retard sistemic și gândiți exact invers, prețuind mai mult nașterea unui băiat decât cea a unei fete.

A, și să știți că niciunei gravide nu îi place să îi pui mâna pe burtică și doar alea cu IQ sub 100 consideră că asta e o chestie de noroc.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.