Nu știu cât de mult mai vorbiți voi la telefon, direct, pe voce, dar la mine, cei cu care fac asta sunt numărabili pe degetele de la o mână. Până și cu fiica și nevasta tot pe whatsapp ne conversăm (cât încă se mai coboară să vorbească cu tac-su, pentru că deja e aglomerată cu prea multe grupuri de conversație, tik-tok, instagram și altele. vorbesc, desigur, de fiica)

Practic, dacă nu aș avea internet pe telefon, nici nu știu ce aș face. Pe site scriu de pe mobil, plățile le fac de pe mobil, trimit și primesc contracte astfel, nici nu știu ce aș putea face pe un desktop și nu aș putea face pe telefon. Bine, la mine e ușor dusă la absurd teama de a rămâne cumva, deconectat, așa că țin, în torpedo, o cartelă de telefon încărcată, în caz de ceva.

Iată, Vodafone obține, din nou, certificarea P3 communication, de cel mai bun operator de date mobile din România.
Campania de masuratori s-a desfasurat in perioada 8-25 martie 2019, pe tot teritoriul Romaniei, pe un traseu aleator ales de catre auditorul P3 communications.
Masuratorile au acoperit o distanta rutiera totala de 7000 km si un procent de 23% din populatia Romaniei.

68% dintre masuratori au fost efectuate in localitati urbane si rurale, in timp ce 32% au fost efectuate pe drumurile rutiere.
In urma acestora, Vodafone Romania a inregistrat cel mai mare punctaj pentru calitatea si performanta serviciilor sale de date mobile.

Comparativ cu campania de certificare P3 anterioara, din luna decembrie 2017, Vodafone Romania si-a imbunatatit calitatea si performanta serviciilor de date si voce mobila, cu precadere in ceea ce priveste serviciile de date mobile.

Metodologia testarii, precum si traseele si localitatile au fost selectate independent si aleatoriu de catre P3 communications, fara a le comunica in prealabil operatorilor de telefonie mobila, pentru a asigura obiectivitatea si acuratetea rezultatelor finale si pentru a reflecta experienta reala a consumatorilor romani.

E ceva să obții asta de 5 ori consecutiv și, de fiecare dată, rezultatele să ți se îmbunătățească semnificativ. Și pentru mine e ceva, având în vedere că sunt cronicarul acestei realizări încă de la început

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.