Dacă tot am început, după 44 de ani, să mă interesez de sănătatea mea (ca idee, ultimele analize le-am făcut când aveam 31 de ani, adică acum ceva vreme. Nu, nu e ok, nu faceți ca mine, prevenția este mai bună decât vindecarea), am decis că e cazul să nu risc vreo klebsiella prin spitalele românești de stat, dacă va fi să am nevoie și să îmi fac un abonament la o clinică privată.

Nu mă interesează pentru copii, copiii au deja abonament, prin jobul mamei lor. Mă interesează ceva care să acopere în mod decent nevoile mele de sănătate, câteva analize, eventual anuale, că nu aș vrea să mă ipohondresc brusc, să aibă un spital mișto, care să fie și dotat, cât de cât, poate chiar mai multe, în cazul în care nu sunt în oraș, să pot apela la urgențe fără să îmi fie frică, dacă am nevoie. A, și să îl fi folosit voi, personal, nu Am auzit, mi-a zis un prieten etc.

M-ar interesa și costurile, nu abonamentele pe care le aveți de la joburi, pentru că sunt un om simplu, nu companie corporatistă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.