Bine, practic, trebuia să scriu Cum trebuie procedat cu țiganii, dar mă acuza lumea de discriminare, pentru că nu toți țiganii sunt la fel. Ceea ce e adevărat. Dar da, așa trebuie procedat în contact cu dejecțiile astea umane care distrug totul în jur, prin simpla lor prezență.

Imaginați-vă intervenția poliției române, în aceleași circumstanțe. Cum ar fi stat ei, cu durere în plă, până se termina tot, ca să poată să le ia, eventual declarații celor implicați. Cum le-ar fi păsat spre zero de cei din jur, de turiști, de viața cetății, pentru că nu e treaba lor.

Am văzut polițiști în Madrid. Sunt niște gealați de 2 metri, cu arme automate peste piept, lângă care CHIAR TE SIMȚI ÎN SIGURANȚĂ. Oamenii răspund întrebărilor celor care au nevoie de îndrumare, sunt extrem de politicoși și nu au nicio urmă din ciobănismul congenital al polițailor români. Dar când e vorba de impus civilizația, iată. Sunt cumva altfel.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.