Atenție! Acest film nu poate fi urmărit în siguranță dacă ești de părere că românia are niște reguli foarte laxe atunci când e vorba de protecție socială și că banii din impozite se duc pentru menținerea în viața a acestor baragladine, baragladine care, la rândul lor, prin votul lor, bazat exclusiv pe pomană, mențin la putere un sistem toxic și distructiv ce distruge românia de 30 de ani.

Altfel, țiganul e foarte simpatic și cu vorbele la el. Poate e vegetarian și vrea să mănânce iarbă. De ce să mă duc să dau la mătură, că acolo se dă șpagă. E alegerea lui că nu vrea să muncească. Dap, așa funcționează statul social al FSN/PDSR/PSD. Educația celor 30 de ani de înfometare și prostire își face efectul din ce în ce mai puternic.

Pe de altă parte, a se remarca politețea excesivă a reporteriței de la KanalD care, teoretic, trebuie să prezinte știrea și atât, echidistantă și politicoasă cu orice cetățean. Îl ia la perpoules pe al nostru de zici că e judecătorul de grefă.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.