Eu, pe hiena asta, o pun pe același piedestal cu Dragnea. O să râdeți, o să spuneți că e o fostă panaramă pesedistă, actualmente ministru și că nu e pe același palier. Dar nu e așa. Gândiți-vă că Thanos ăsta al învățământului românesc este senatoare din 1996 și, din 2000, periodic, este ministru al învățământului, distrugând metodic tot ce se poate distruge în învățământul românesc.

Acum vrea să “reformeze” clasele primare și bacalaureatul, pentru că de ce să fie simplu, când poate fi complicat. Asta vrea ca, după ce a închis, la propriu, învățămâtul profesional în românia, să termine și liceul, să puteam avea, cu adevărat, doar promoții de imbecili de pe băncile facultății. De abia se învățaseră copiii cu mizeria aia de clasă zero. Acum nu mai e bună, trebuie să o redenumim, scurtăm un an, facem pe dracu’ ghem.

Și știți de ce este la fel de rea ca Dragnea?
Pentru că, și prin ea, dar mai ales prin ea, PSD distruge învățământul, de 30 de ani încoace, reducând foștii tineri, actualii adulți, la o turmă idiotică și amorfă, care nu e în stare să citească și să înțeleagă un text, care nu au idee despre ce înseamnă economie sau educație financiară, dar știu mizeria aia de religie și pot merge să pună degetul pe PSD la votare.

De aia Vacaterina e și mai rea decât monstrul dințos. Pentru că ea e artizanul tâmpirii societății românești. Din cauza ei suntem și sunteți înconjurați de cretini, oriunde de uiți în jur.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.