ntrebată de ce a evitat-o Frans Timmermans la Congresul socialiştilor de la Madrid, Viorica Dăncilă a mințit senin: „Nu m-a evitat deloc. Dimpotrivă. Am fost primită cu foarte multă căldură. Am o bună relaţie cu Frans Timmermans. O să vă trimit o fotografie în care să vedeţi care este relaţia adevărată cu Frans Timmermans. Am fost primită foarte bine, chiar de români din diaspora. Am fost primită foarte bine şi de către omologii mei. A fost un succes pentru Guvernul României şi pentru PSD”

Iată care este, de fapt, succesul:

Eu sunt foarte curios, ce este în zema de gunoi ce le băltește în cap infractorilor ăstora. Marioneta lor tocmai îl cercetează penal pe Timmermans, deși omul nu e sub juridicție românească și face cu jet pe ei, ei știu că Timmermans știe de acțiunea lor, prin marioneta Adina Florea, dar se duc să se pupe Haide boss, e joc politic, glumim și noi, ca între oameni puternici, nu trebuie să pui botic.

Până una alta, analfabeta poate să se laude cu cel mai mare jet luat de vreun premier pe la UE. Din păcate, nu înțelege, pentru că atât o duce mintea…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.