Citeam chestia asta și nu mă puteam dumiri dacă e de râs sau e de plâns. Pe vremea când Navratilova ieșise open gay, vestul încă privea cu reticență fenomenul, nemaivorbind de a face asta când ești în vârful carierei, în tenis, unde scorțoșenia este la ea acasă. Nu vă uitați cum se îmbracă Serena acum, au fost vremuri în care jucătorii nu aveau voie decât în alb și fetele doar cu fuste deasupra genunchiului. Adică curaj, tati, nu glumă.

Și se găsesc niște neica nimenea să o declare transfobă, pentru că a avut tupeul să spună că e o tâmpenie ca bărbații să se declare femei, că așa se simt ei, femei, după care să înceapă să concureze la feminin, pentru că na, femei, nu?

it was “insane” and “cheating” for male-to-female athletes to be allowed to compete in women’s sport. A man can decide to be female, take hormones if required by whatever sporting organisation is concerned, win everything in sight and perhaps earn a small fortune, and then reverse his decision and go back to making babies if he so desires

Chiar nu sunt ok tâmpeniile astea. Am ajuns de la glumițe cu Vai, eu unde fac pișu, că nu sunt binară, la chestii cu impact serios în viață, mai ales financiar. Și orice părere împotriva trendului este, vai, trasnfobică și rasistă.

Căutați lacrima.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.