Mai știți ce spuneați ieri, că e normal să se sune la 112, pentru că doar așa poți cere despăgubiri de la primărie? Trecând peste faptul că declararea loviturilor și pozele sunt suficiente, pentru poliție, iată:

Ploaia îngheţată este un fenomen meteorologic rar întâlnit. Eu, cel puţin, nu am mai întâlnit o cantitate de gheaţă atât de mare depusă pe arbori. Peste 90% din arborii care s-au rupt erau arbori tineri, nu aveau probleme şi nu aveam obligaţia să-i toaletăm. Nici nu puteam să facem acest lucru. Pentru astfel de situaţii, cei care au avarii trebuie să se adreseze companiilor de asigurare. Pentru situaţia în care aveam arbori marcaţi cu un X roşu şi nu s-a făcut intervenţia, dânşii ne pot da în judecată şi pot cere despăgubiri.

Deci da? Primăria nu are nicio intenție să plătească vreo despăgubire, nimănui. Dați-ne n judecată și mai vedem. Și, după cum se știe la #justițiapecareoaparam, un proces durează foarte puțin în românia, iar instituțiile statului sunt obligate, legal, să facă apel până la cea mai înaltă instanță. Succes să scoateți banii de la ei.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.