Dacă tot mi-am propus să mă ocup mai mult de noul cont de Instagram (în paranteză, fac asta pentru că, dacă te plictisești, ai 2 opțiuni, mari și late, facebook și instagram. iar pe facebook este stație de epurare, prefer instagram, mult mai liniștit și mai relaxat), am nevoie de niște conturi de instagram de urmărit.

Dar vă rog, serios, fără vedete, fără cartonate, fără siliconate, fără păsărici care trăiesc din expusul vieții luxuriante și pline de bășini pe care o trăiesc, zi de zi. Vreau sugestii de conturi de oameni reali, oameni normali, oameni simpli, ca mine și ca tine, oameni care nu au sute de mii de “fani”, care sunt plăcuți, haioși, fac poze interesante și au o viață REALĂ interesantă.

Nu, serios, chiar nu mă interesează flatulențe ca Sânzâiana sau aia cu mașina cadou de la Cluj, am uitat cum o cheamă. Nici vedete, nici social media ppl, nici nimic.
Oameni simpli.

Mulțumesc, Dan, pentru această bijuterie :))

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.