Voiam să scriu articolul ăsta ieri, dar mi-a fost lene și m-am gândit că oricum, insomnia mă trezește pe la 3 dimineața, așa că am timp. Iată, nu m-a trezit, m-am trezit ca un ghiocel fix mai-nainte, să fie bine, ca să nu fie rău.

Ieri, în timp ce setam noul cont de instagram care, până acum, este un succes, mi-am adus aminte că eu am și cont de Twitter, pe care nu scriu mai nimic. De ce? Păi, interacțiunea tinde masiv spre zero pe twitterul românesc, spre deosebire de state, de exemplu, unde rulează masiv pentru tot ce înseamnă chestii serioase.

Și nu înțeleg de ce. Adică, serios, twitterul este arma cea mai redutabilă în US, dacă ești politician, vedetă, orice și nu ai cont de twitter, practic, nu exiști, De fapt, se vede din activitatea imbecilului de Trump, care își face politica exclusiv pe twitter.

Încerc să înțeleg care este rețeaua socială a bulei mele. Pentru că e evident că nu folosiți facebook la nivelul la care se3 folosea. Instagram so-so, Snapchat…eu încă nu știu cum se folosește.

Folosiți twitter? Scrieți ceva pe el? Mă uit, am 20 000 de followeri. Am contul din noiembrie 2007, la un moment dat avea 40 000 de followeri dar, la nuștiu ce update, au tăiat vreo 20 000, bănuiesc că erau conturi moarte.

Dacă îl folosiți, hai să facem un test. Dați-mi follow, ca să știu de voi și vă dau și eu. Poate facem un grup de interes în care să ne diseminăm informațiile și, cine știe, dăm drumul unui trend. Și puteți să vă lăsați conturile în comentarii, fie el de Twitter, Fb sau IG.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.