S-a viralizat un articol a lui Vasi Rădulescu (încă nu sunt lămurit cum e cu partea asta, am primit un screenshot care nu îi face deloc cinste lui Vasea al nostru.) În fine, nu asta e problema. Voiajam eu pe net și îl văd pus la Bogdan Nicolai, care e un tip foarte miștocuț. Mno, comentariile sunt insațiabile și am zis că poate e cazul să vedem și cine e în spatele lor, nu?

Monalisa Caravaniez este Client Services Director la Creative Leap, deci specialistă în toate la o agenție de publicitate. Se pare că, spre deosebire de tâmpitul ăsta de doctor atoateștiutor, ea știe chestii și neștiute. Bănuiesc că e expertă în vaccin și homeopatie, acolo știe orice vagin cu voce, cunoaștință și experiență.

Cătălin Stoica e coach. Și cu asta cred că am spus tot. Experiența îl recomandă, poate analiza opiniile despre sănătate ale unui medic fără nicio problemă, având în vedere că e coach, iar coachii știu de toate. Serios, știu. Spicuind de pe situ-i:
Caută-mă pentru a-ți prezenta simplu și explicit extraordinarele programe de MasterMind și SmartGroup, dedicate echipelor sau grupurilor care vor să-și crească performanța profesională, relațională și financiară.
Important: MasterMind chiar și pentru adolescenți!

Petruța Tașcă este managing partner la Mozaic Media și a făcut, ca tot analfabetul (me included), ASE-ul. Din ce se vede, duamna e specialistă în uleiuri esențiale, știe și cu homeopatia, bagă tare pe vaccinuri și, în general, se pricepe bine de tot la chestii, știi cum e, când faci reclame despre medicamente, e ca la penis, te atingi de el, devii mai deșteaptă.

Diana Gruianu este community manager la myhive romania, ceva firmă de închiriat birouri. Deci o specialistă social media, social media enthusiast și restul. Asta, desigur, o face specialistă și pe ea în probleme medicale. Alte date nu am găsit și nu am chef de căutat mai adânc.

De ce am scris asta? Pentru că e incorect ca asemenea mizerii de oameni să fie lăsați să vocifereze pe facebook, la adăpost, că na, e comunitate, nu știe nimeni când mă duc eu dimineața la muncă că de fapt sunt o vacă cuțofilă care știe cum e cu vaccinurile și HPV-urile. Așa, au numele pe internet, frumos, la liber, la citit, la căutat. Iar google mă indexează rapid și, în general, fiind un site cu updateuri dese și zilnice, sunt păstrat pe poziții destul de sus.

Karma, bitchiz.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.