Vă spun, sunt convins complet și din suflet că e o simplă coincidență faptul că, în fiecare an, în jurul datei de 20 decembrie, procurorii români, atât de independenți și nebiasați, anunță câte o mare șmecherie legată de dosarul revoluției.

Știu, ați zice că asemenea coincidențe sunt imposibile, dar nu e așa, vă asigur că se poate și că oamenii chiar au muncit pe brânci ca să poată face acest anunț.

Prin ordonanţa din 18.12.2018, procurorii din cadrul Secției parchetelor militare a Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție, în dosarul penal intitulat generic „Revoluţia Română din decembrie 1989”, au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale faţă de inculpaţii Ion Iliescu (membru și președinte al C.F.S.N.), Gelu Voican Voiculescu (membru C.F.S.N. și fost vice prim-ministru al Guvernului României), Iosif Rus (fost comandant al Aviației Militare) și Emil (Cico) Dumitrescu (fost membru CFSN), sub aspectul săvârșirii infracțiunilor contra umanităţii prev. de art. 439 lit. a, g, i şi k C.p.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.