A aşternut pe hârtie povestea infernului de acasă şi a ascuns biletul în cutia cu mâncare a fetiţei de grădiniţă. A fost singura soluţie prin care o femeie de 34 de ani spune că a putut să ceară ajutor şi să scape de umilinţele pe care le îndura acasă din partea soţului ei. Educatoarea copilului a citit biletul şi a anunţat Poliţia. Femeia şi fata ei au ajuns într-un centru de protecţie a victimelor violenţei domestice.

Uneori, de fapt, foarte des chiar, prinși cu lupta asta împotriva lui Dragnea și a PSD-ului, gen să apărăm justiția de interferențele lor, uităm de fapt că justiția, în românia, este un rahat împuțit.

Ionel Dulamă, primarul din Rucăr: Am făcut tot ceea ce depindea de noi. Trebuia să ne spună ce are, că e într-o situație dificilă, să trimită prin cineva vorbă, nu printr-un simplu bilețel. Au fost anchete sociale, vizite ale colegilor de la asistență socială.

Știi cum e, când ești sclav, trebuie să trimiți vorbă prin cineva. Mai simte vreunul nevoia de a-l călca pe cap pe domnul Dulamă? Trecând peste declarațiile celor din sat, care știau ce se întâmpla, dar vezi tu, nu aveau cum să intervină, trecând peste poliție, care știa ce se întâmpla și nu a venit nimic, avem și capacul.

Pentru că tipul e cercetat în stare de libertate. Ce plm a făcut, mare lucru, a ținut ca sclavă o femeie timp de 5 ani, doar nu a omorât-o. Uitați-vă la filmulețul de pe digi.

Asta e justiția noastră. Justiția care bagă în pușcărie sute de femei care se apără de soți violenți, dar care condamnă potentați, care fură sute de milioane, la închisoare cu suspendare iar pe ăla care fură o găină la 3 ani cu executare.

De fapt, ce apărăm, mai exact?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.