Avocatul Poporului anunţă că s-a sesizat din oficiu după publicarea unor imagini cu numeroşi tineri surprinşi prăbuşiţi pe străzile oraşului Câmpia Turzii, judeţul Cluj, care s-ar fi aflat sub influenţa drogului “Zombie”. Sesizarea vizează posibila încălcare a unui articol din Constituţie privind protecţia copiilor şi a tinerilor.

Deci înțelegeți pentru ce se face că e plătit grosier ochiosul ăsta de Ciorbea? Nu pentru a demara cercetări legate de noul drog, nu pentru a pune presiune pe poliție ca să îi găsească pe criminali, pe importatori, pe dealeri, oricine e vinovat că drogurile au ajuns în mâinile tinerilor.

Nu, dragi, tovarăși, Ciorbea se sesizează pentru că ziarele au publicat imagini cu ăia prăbușiți pe asfalt și astfel, tinerii nu mai sunt protejați. Înțelegeți ironia? Statul nu reușește să protejeze tinerii de droguri de mare risc, dar le protejează imaginea după ce cad morți.

E ca și cum un violator în serie ar fi arestat și dat pe posturile tv, iar avocatul s-ar sesiza, pentru că e tânăr și îl protejează constituția. Ciorbea, ciorbea, ce păduche ești…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.