Ieri s-au întâmplat 2 chestii minunate, care mi-au îmbunătățit vizibil starea.

Traian Băsescu, umilit de un tânăr fără bun-simţ la referendum

Traian Băsescu a trăit un moment umilitor la votul pentru referendum. Un tânăr fără bun-simţ, membru în comisia de votare, a refuzat să dea mână cu fostul preşedinte: 'Prostia nu poate să te deranjeze, doar o compătimeşti'

Publicată de Observator.TV Breaking News pe Sâmbătă, 6 octombrie 2018

Liviu Dragnea, lăsat cu mâna întinsă la referendumul pentru familie

Liviu Dragnea a fost lăsat cu mâna întinsă, de doi membri ai comisiei de votare, la referendumul pentru familie. Cei doi membri ai comisiei au refuzat să dea mâna cu preşedintele PSD

Publicată de Observator.TV Breaking News pe Sâmbătă, 6 octombrie 2018

Ah, ce plăcut a fost să îl văd pe gunoiul teleormănean lăsat cu mâna întinsă, în costumul lui de 1000 de euro. Am juisat în interior, serios.
Nu mai zic la Băsescu care, la referendumul pentru demiterea sa, îndemna lumea să își facă datoria civică de a nu se prezenta la vot, iar acum declara hăhăhă, doamnă, am fost să îmi fac datoria civică. El care era primul mizerabil al țării hăhăhă doamnă, știți cum suntem noi, marinarii, urcă pe masă, păpușe. Bine, trăiește drama de a avea 2 coarde în bătătură, ceea ce e bine.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.