Fără să comentez calitatea vlogurilor, subiectul sau orice altceva legat de ele pentru că, așa cum știți, nu consum vloguri, vreau să subliniez ceva important.

Proiectul Daily Vlog al lui Marian Ionescu, cu cele 1019 clipuri ale sale, este cel mai titanic proiect pe care l-am văzut în online. Timp de 3 ani, zi de fucking zi, Marian a filmat, s-a filmat oriunde a fost, ce a făcut, după care a montat, ceea ce nu e deloc ușor și publicat. Iar a doua zi, din nou.

Zi de zi. Zi de zi. Totul SINGUR, fără vreo echipă în spate, fără suportul vreunei agenții de fițe și fără să se laude că a inventat internetul. Eram în campanii cu vreo agenție, noi beam și ne hăhăiam, Marian edita la vlog. Eram în autocar, beam și ne hăhăiam, Marian edita la vlog. Dormeam ca niște zâne îmbibate de alcool, Marian edita la vlog.

Cum ziceam, complet irelevant subiectul clipurilor și nu sunt în măsură să îmi dau cu părerea obiectiv, pentru că îmi este prieten, dar munca a fost titanică, îngrozitoare, nu m-aș fi înhămat la așa ceva nici dacă aș fi fost plătit să fac asta zi de zi.

Bravo, Marian, felicitări pentru ce ai făcut și succes în continuare. Am scris eu, să fie public, pentru a marca momentul și ca să știi că, deși nu o arată întotdeauna, cei ce îți sunt prieteni urmăresc ce faci și apreciază și, nu în ultimul rând, pentru că știu că nimeni de pe internet nu ar scrie despre asta, dacă nu îi conține și pe ei.

La mai mare și la mai multe.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.