Valentin Popa a demisionat, joi, din funcţia de ministru al Educaţiei.
Demisia acestuia se produce după o discuţie cu liderul PSD, Liviu Dragnea.

Dragnea a apreciat, joi, că UDMR are dreptate în privinţa criticilor faţă de o HG privind predarea limbii română în şcolile minorităţilor naţionale.

Liderul PSD a spus, joi, că Kelemen Hunor are dreptate şi că nu e vorba doar despre UDMR, ci de toate minorităţile.

Cât a durat? Mai puțin de 24 de ore, nu? Cam aceasta este marja de decizie la vânzarea țării, în cazul psd.

Și pentru că ieri cineva era de opinie că nu e ok să înjurăm tot psd-ul in corpore, pentru că sunt și miniștri care sunt bine intenționați.

Băi gâgă, orice ministru care e acolo, ajunge acolo DOAR DACĂ ÎI PLACE LUI DRAGNEA sau i-a trecut pe sub birou, vezi cazurile Veorika, Carmen Dan, Mulguța. Iar oamenii care îi plac lui dragnea nu au cum să ne placă nouă.

Voi chiar nu simțiți că suntem, fizic, în luptă, împotriva unui grup infracțional care încearcă, prin orice mijloace, să fure tot? Chiar nu aveți impresia asta?

Am avut săptămâna trecută copilul în spital la Victor Babeș și am primit azi mesajul ăsta.

Cât de tare m-am bucurat când l-a introdus Vlad Voiculescu în sistem și cum credeam, sincer, că va începe să schimbe lucruri. Ia gândiți-vă, acum, cât de tare îi doare în cur pe cei de la minister de asemenea mesaje? Mult, puțin, mediu sau deloc?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.