Digi24 e singurul site de știri care a luat în serios gunoiul ăla de subiect cu balena albastră, singurul care a tras de el ca Dragnea de Irina. Și subiectul a murit după aia și, mai mult ca sigur, mulți dintre voi nici nu știu despre ce e vorba.

Acum, jartelele jurnalistice de la situl lui Turturică fac, pur și simplu, alarmistică morbidă pentru care ar trebui să li se rupă picioarele în piața victoriei.

Pesta porcină a mutat Ignatul la început de toamnă! În cele mai recente focare de boală, localnicii ignoră interdicţiile şi taie animalele ca să nu vină veterinarii să le omoare şi să rămână în pagubă. Grav este că sacrifică şi porci care ar putea fi contaminaţi. Oamenii şi-au umplut frigiderele fără să ştie că virusul rezistă la temperaturi mici şi nu piere nici când carnea este gătită sau afumată.

Cât de porc să fii să răspândești asemenea mizerii, încercând să declanșezi o altă balenă albastră, o altă panică în rândul oamenilor fără educație, când peste tot e transmis mesajul că virusul nu afectează omul iar carnea e safe pentru consum dacă e gătită la minim 80 de grade?

Jalnic, josnic a ajuns jurnalismul în românia. Dar na, după ce ai păpat banii lui Adamescu, acum îi papi pe ai lui Teszari, în același stil. După care te muți la noua victimă, ca familia ta nu trăiește cu demnitate.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.