Manager marketing, da?

www.bestjobs.eu/en/job/manager-marketing-39

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.

Pe scurt

Loading RSS Feed

61 comentarii Adaugă comentariu

  1. Gross salary / month
    1650 – 1800 €

    si mai jos

    4500 lei net ,bonuri de masa, decont transport metrou sau STB, bonusuri de performanta, prime de Paste, Craciun, zi nastere, an aniversar, etc.

    Deci care e?

    • #2

      Amandoua, ala in euro e brut, ala in lei e net.

    • #3

      4500 lei sunt 930 EUR.
      Sa-i fie rusine lu` Cetin ca a taiat din banii de covrig si apa plata de la robinet imbuteliata frumos a viitorului Manager.

    • #4

      gross salary = salariu brut
      deci ambele sunt corecte

    • gross ii brut

    • mă mir că n-a zis nimeni încă că gross e salariul brut

    • #7

      sper ca se intelege ca gross este brutul

    • #8

      Gross e dezgustator.

    • #9

      gross e brut sau net?

    • #10

      Gross, adica banu’ gros.

    • #11

      Brutul e gros sau netul e gros, că salariul, oricare ar fi el pare cam subțirel?:))))))))

  2. #12

    Stupid anunt
    – pus toate nivelurile de experienta, de la 0 la peste 10 ani
    – responsabilitatile exprimate intr-o limba de lemn
    – cearsaful de responsabilitati putea fi restrans la 4-5
    – 0 detalii despre ce face firma
    – bine, titlul e cel mai reusit, ala e job de manager cum sunt eu patriarh
    Deci avem un depozit de plinte de parchet, in mijlocul campului, cu un program imposibil care cauta un baiet bun la toate.

    • #13

      SC NMC STIL DISTRIBUTION SRL este specializata in productia, importul si comercializarea materialelor pentru finisaj in constructii: tavane si baghete din polistiren,elemente arhitectonice usoare, profile decorative etc.

    • #14

      Cu un patron mitocan, narcisist, betiv. Statul peste program e la ordinea zilei, sedinte obositoare pentru nimic(doar sa se auda el vorbind). Personalul se schimba in mod alarmant, cei mai multi nesuportand comportamentul abject(tipete si injuraturi).
      Am lucrat la nmc, cand era in Bucuresti, pe Preciziei. Horror.

      1
  3. #15

    Nu stiu cum a fost gandita postarea, dar imi place ca la career level le-au lasat pe toate. Adica se asteapta ca unul la senior level+ sa vina pt 900 EUR/luna?

    • #16

      plus decont de metrou SAU ratb

    • #17

      Si pana la Kika, ca autobuzul ala nu te ia de la Pacii cand vrea ciocanul tau. L-ai pierdut pe unu, stai inca 30min sa vina altul.

      Pe mine m-a uimit oricum exprimarea asta atat de atragatoare sa aplici: “capabil de a genera mesaje în diverse forme..”

  4. #18

    Hai sa nu fim rai. Era in draft anuntul de acum 20 ani cand salariul ala era decent, dar l-au publicat abia anul asta.

  5. #19

    Sa nu uitam ca piata muncii este putin distorsionata si probabil joburile vor fi ocupate. Nu trebuie neaparat de fosti marketing manageri, probabil vor fi selectate persoane cu pregatire similara, vor bifa “marketing manager” pe CV si vor pleaca mai departe.

    La un moment dat ma uitam pe project manager, IT. Oferta salariala medie era la 700-900 eur / net, in schimb PMP, PMI, Sigma si alte 100 de certificari, entry level cu experienta (no joke), rezistenta la stress (aka overtime zilnic). Bonus: laptop si telefon (as fi vrut sa ma duc la un interviu si sa le spun ca refuz aceste “bonusuri”), sediu central (wow) si lista continua. Toate acestea vazute in ultimii 2 ani.

  6. #20

    In iasi e un 3500 un job de genul. Oamenii de sub, undeva la 2500, 3000 cu experienta de min 2 ani. Acum depinde cati clienti are firma, daca is putini e lejer, daca is multi e de tras. Daca stii sa umbli in canva (pentru editare grafica), facebook ads si google ads (ceea ce se invata intr-o luna cu vointa si 2-3 cursuri online) deja ai acoperit 3 sferturi din cerinte. Oleaca de managing skills si aia e.

    • #21

      Fb si google ads se invata intr-o luna, hah? :)))) Asta explica tot!

    • #22

      Probabil e genu de firmă cu sediu social in boxă de bloc și punct de lucru la dracu-n câmp.
      Ce cer ăia acolo este un întreg departament de marketing, plus editare web, încărcare de produse in magazin, actualizare prețuri, controale.
      Cât o fi foamea de mare, mai bine la șparanghel, decât marketing manager peste 10 nespălați.

    • #23

      @Laura, da, daca esti motivat se poate, dar nu vorbesc de nivel pentru client gen dedeman aici. Nu’s marketer, doar cunosc 2 firme f bine vazute in zona. Asta e realitatea.

    • #24

      @Robert – o luna, doua cat sa-i prostesti pe aia ca stii

  7. #25

    daca 930 de euro net plus bonuri si decontare transport este perceput sub limita decentei, sigur o sa atragem o gramada de firme care vor sa-si reloce operatiunile din china! ca asa se bombasera piepturile vajnice pe bloguri acum cateva saptamani! sau, daca n-o sa reusim cu libera circulatie a capitalurilor, o sa experimentam libera circulatie a fortei de munca sud-est asiatice?

    • #26

      să-mi fie cu iertare, dar totuși nu-s 930 de euro pt un post de paznic care ia temperatura în timp de pandemie!
      Și nimeni n-a spus că 930 de euro nu-s bani, doar că cerințele sunt mult prea stufoase!

    • #27

      Auzi, tati, eu am plecat din tara acum 12 ani. In anul de gratie 2008, luna august, eu aveam salariul net de 5687,40 RON (de pe ultima tzidula de salariu). 2008, da? N-aveam functie de management, lucram de 3,5 ani, nu stiu cat castigau pe atunci marketing managerii la noi, dar voi intreba.
      Oricum, tu nu poti veni la 12 ani dupa, in București si sa oferi banii astia pt o pozitie de genul. Pt ca nu vrei sa vezi / aduci pe cineva care e dispus sa lucreze pe banii aia.

    • #28

      @von de ce dracu ai plecat din tara? eu stiu oameni care pt banii aia s-au intors anul asta inapoi in Ro.

    • #29

      În 2008 la stat aveam salariu 930 de lei

    • #30

      toma si stirlitza, vreau doar sa spun ca, pentru un observator atent, nu reiese vreo legatura directa intre mesajul meu si replicile voastre.
      ca sa va traduc: la preturile actuale ale fortei de munca nu va reloca nimeni nimic din asia in romania, lozinca fluturata dupa instaurarea pandemiei, ba, mai mult, vom aduce din ce in ce mai multi asiatici sa lucreze in romania.
      o luasem cam abrupt cu circulatia capitalurilor si a fortei de munca!

    • #31

      von Stierlitz, aveai salariu de dulgher in Timisoara…

    • #32

      @Mircea – stiu, de aia am plecat. 🙂 Şi acum am vazut ca am un typo, erau 5617,40…

      @daddy – poate am inteles eu gresit ce voiai sa spui. Oricum, pe banii aia si la cerintele lor nu vei aduce pe nimeni competent, din Asia sau de altundeva.

  8. #33

    Am fost la un interviu acum aproape 8 luni fix la firma respectiva. Seful, un badaran nesimtit cu aere de imperator. Se ofticase foarte tare ca desi ma luase la per tu din prima si folosise cuvantul “pula” in timpul dialogului de parca ne trageam de sireturi, mi-am permis si eu sa il tutuiesc si sa nu il respect. Cand i-am spus ca nu se poate astepta la respect cu asa comportament si atitudine, aproape ca luase foc. Am plecat elegant si l-am lasat indignat :))

    1
  9. #37

    All due respect, dar unde-s pozele de week-end? Eu+colegii le asteptam ca pe painea calda

    • #38

      sowwy…

    • #39

      Eventual fa-ti un selfie mancand capsuni, doamnele se multumesc si cu asta.

    • Multumim frumos Ciprian pentru vigilenta, desi simteam ca lipseste ceva nu-mi dadeam seama neam ce anume.

      Semnat: un grup de cititori nu la fel de vigilenti

    • #41

      @cetin, asta e, asteptam, cu interes, urmatorul week-end 🙂
      @Georgescu Panciu, suntem oameni linistiti, familisti etc., dar nu ne putem abtine de la a admira ceva frumos. Stiu, suntem niste pacatosi, meritam sa ardem in iad :))

  10. #42

    Cum de v-ati dat jos din pt sa comentati ca nu v-ati da jos din pat pentru jobul ala? Io intreb stind pe buda…

  11. #43

    de ce o da pe engleza la inceput si apoi pe romană?

    • #44

      atata s a putut

    • “se perfectioneaza in continuu” suna bine in romana. Eu as fi pus “in continuum” daca eram fata cu anunturile

  12. #46

    “Românii sunt leneși și nu vor să muncească”………..pe 900 de euro 10 ore pe zi fără pauză de masă și fără concediu plătit sau alte minuni. Degeaba e criza asta de personal, angajatorul român vrea sclavi. Nu are decât să crape și odată cu el și mentalitatea de stăpân de iobagi.

  13. #47

    Tot timpul m-au amuzat titulaturile care contin “manager”, tinand cont de faptul ca in 90% din cazuri esti manager peste accountul respectiv, sau peste un workflow oarecare – TAM, CSM, etc.

    In realitate esti pielea de pe scrot, dar ti se zice “manager” ca sa nu urli cand vezi salariile de cateva sute de euro.

    Assistant manager lol.

    In alta ordine de idei, cel putin in Bucuresti, e greu sa tii pasul cu alde Microsoft sau Oracle, cu salariile nete de la 3000 euro in sus pentru “proper manager”.

    Stiu cel putin 3 firme (mici, pana la 100 de angajati in Ro) care dau sub 100 de milioane pentru posturi de manager/team lead, ceea ce mi se pare extrem de putin.

    • #48

      eu stiu minim una. 9000 de lei, manager peste ditamai teamul

    • #49

      Da, e plin.

      Evident, 9000 de lei in mana nu e putin, dar pentru responsabilitatile postului, si avand in vedere ca nu vorbim de ceva IMM amarat si romanesc din Crangasi, cu 5 angajati…

      Probabil presiunea pietei va ridica salariile in tech pana macar la nivelul Spaniei sau Portugaliei, in urmatorii 3 ani.

    • #50

      De ce toata lumea in / din Romania vrea sa fie manager? Am vazut trendul asta si la romanii veniti aici. Toti se arunca, dupa 1-2 ani, la pozitii de management, in care de obicei dau gres.
      E o boala a noastra sa fim “sefi”, nu conteaza unde si in ce conditii.

    • #51

      din cauza educatiei tampe, legata de gura lumii. trebuie sa fa i facultate, altfel ce o sa zica lumea, ca nu am fost in stare sa te cresc? evident, dupa facultatea la spiru, nu poti fi decat manager

    • #52

      Nu stiu despre ce vorbesti, sau care e “toata” lumea, ori “toti care vin aici”.

      Generalizarile nu sunt ok.

    • #53

      Daaa, de facultate nu mai zic. Finante-Banci terminata cu 10 si culege sparanghel aici. De m-a intrebat unul, de la care cumpar legume, daca in Romania iti trebuie studii superioare ca sa fii agricultor. 🙂 Baietii care ne-au renovat casa (de altfel foarte de treaba) toti erau cu facultati, din alea “bune”.

  14. #54

    “capacitatea de a lucra în echipă şi de a conduce echipa,
    capacitatea de a delega şi motiva ceilalţi angajați”
    Tinand cont ca “echipa și ceilalți” ești chiar…tu, as propune sa se scadă puțin din salariu, fiindcă practic aceste doua puncte nu își au rostul și faci mult mai putine lucruri…
    Și de ce nu, sa fie concediata și femeia care face curatenie, al cărui post va fi preluat tot de tine, evident, pentru ca între toate acele responsabilități și cerințe, e menționat și “dorință de perfecționare continuă”….

    Dar vedeți ca mai au un post disponibil, puteți aplica și la celalalt:
    “cunoştinţe tehnice pentru a putea proiecta lucrările în conformitate cu cerinţele de execuţie, cunoştinţe de operare PC – utilizare programe Adobe Photoshop, Alias Autodesk, 3DStudiomax, sau alte softuri utilizate in randari, MSOffice, Outlook
    – cunostinte Autocad
    – cunostinete Corel
    – experienta in productie reprezinta avantaj” la 3500 lei.

    • #55

      Pentru oricare din softurile “utilizate in randari”, inmultesti numarul de ani de experienta cu cate o mie de euro net.

      Cat tupeu…

  15. #56

    Ha, ha, ce “reclama” pt aceasta firma cu viitor de aur. Au o campanie în derulare, poate asa se explica și de ce cauta un om bun la toate. Or fi nemulțumiți de ce au primit. Dar și când vor primi ce cer…

  16. #57

    Pai cred ca ma apuc de recruitment, daca la banii aia gasesc macar un medior bun deja faci treaba.
    Ps. Asta imi aminteste de niste joburi care in vest sunt platite cu ~2500e iar la noi salariile erau undeva sub 4000lei

  17. #58

    Pai daca in cazul angajatului entry-level, sectiunea de beneficii e plina de MINCIUNI, in cazul managerilor, sectiunea de cerinte si responsabilitati e plina de …., nu stiu cum sa spun, dar recrutorul mananca rahat.
    N-am vazut vreodata un manager care sa munceasca cat se cere acolo.

    • #59

      Si inainte sa vina toti managerii pe aici sa ma injure, vedeti ca am avut cinci joburi la cinci multinationale diferite si stiu ce spun.
      Plus ca am mai fost la zeci de interviuri la zeci de multinationale si am intalnit cativa manageri carora le-am citit caracterele si am vazut ce munceau aia din preajma.

      Ma tot intreb apoi: de ce plm are nevoie o companie mare de IT de cate 5-6 manageri? De ce call-centerele trebuie sa aiba cate 2 manageri pe fiecare etaj? Mai ales ca sunt zile cand nu e niciunul la munca?
      Doi (fiecare pe cate o tura) nu ajung?

      Ziceti ca la bugetari si la stat sunt multe nereguli, ca multa birocratie, pile, ca smecherii o freaca …..dar de privat si multinationale nu zice nimeni nimic?
      Chiar asa, n-am vazut niciu protest in care sa se planga careva de birocratia , coruptia si pilele din multinationale, dar toti cei care au lucrat si lucreaza observa neregulile astea. Si numai in Romania unde managerul e SEF/BOSS, nu lider.

  18. #60

    Programul real al managerului (de sex masculin) dintr-o companie IT /call-center in Romania:

    Ora 11:00-vine la munca, toata lumea stie cand vine dupa merzanul parcat ostentativ ca sa-l vada toti angajatii din birouri
    Ora 11:15-sta pe balcon la fumat sa barfeasca nitel cu team-lezii si cu project lead-ul
    Ora 11:30- se duce la birou, aprinde calculatorul, se logheaza, deschide mail-ul , il lasa in bara, si se duce sa se joace League of Legends sau Fortnite.
    Ora 12:00 – PRANZUL -il vezi uneori stand la coada la ceva Uncle Joe la mall-ul de alaturi, nu la KFC ca toti saracii , ori asteapta sa-i vina comanda de la Food Panda.
    12:30-13:00 – sta la barfit cu alti manageri la cantina smecherilor
    Ora 14:00 – se apuca iar de jucat Fortnite sau da niste telefoane, mai sta la barfit, o mai suna pe iubita/nevasta. Cand e ceva stricat prin birouri sau la baie, se face ca-i pasa si trimite mail de tip spam la toata lumea ca cineva a infundat toaleta cu absorbanti sau ca nu si-a spalat canile dupa el.
    Ora 15:00 – vine secretara sa-i aduca rapoarte cu ceva statistici, el o lasa pe masa, mai sta la barfeala, se mai pupa, se mai duc la fumat pe balcon
    Ora 16:00 – pleaca acasa
    Ora 17:00 – merge la sala
    Ora 18:00 – CLUBAREALA!!!!! BARURI!!! MECIURI! CURVE! Sau mers cu gagica la restaurant/cinema/whatever.
    Asta in zilele cand vine la munca.

    De obicei se face ca-i plecat prin ceva tara araba sau ceva insula spaniola intr-o calatorie de “afaceri”.
    Si da, pentru asta ia salariul de 5000 lei net, poate chiar mai mult.

    Programul unui manager de sex feminin:
    Ora 10:00: vine la munca! Da, cu o ora mai devreme fata de barbati, oricat de incet se misca sa se machieze, sa se aranjeze
    Pana la ora 11:00 se face ca se uita pe mail-uri, rapoarte, statistici, venituri, profit etc.
    Ora 12:00 Ca sa arate cat de devotata e, comanda de la Food Panda ceva mancare scumpa preparata la Nordic Food, LI-WU sau eventual o salata.
    Ora 15: o pune pe altcineva in locul ei si se mai se duce la salon de infrumusetare, mai sta pe la barfit cu alte managere.
    Ora 16: se duce sa incheie tura, incepe sa o faca pe dura cu fraierii de angajati, sa-i preseze. Pe la 17 rupe usa.

    Asta cand vine la munca si nu se pretinde ca-i “raut” sau ca-i in perioada aceea.