Obaie de la paginademedia a publicat zilele trecute o listă a companiilor care au avut publicitate în emisiunea wowbiz de la kanald, unde s-a prezentat o mizerie despre ceara din urechi a nuștiucărei tipe din Strehaia. Practic oamenii recidivând, după chiloții fiicei Andei Călugăreanu.

DERAPAJ. Ceara din urechi  varianta Wow Biz cu Anca de la Strehaia. Emisiunea  plină de reclame. Lista clienților

Știți ce face Kanald? În loc să își ceară scuze umile pentru jegul pe care îl promovează, îi trimit lui Obaie notificare oficială că va fi dat în judecată dacă nu scoate materialul de pe site. pentru că, cităm

Considerăm că întreg articolul publicat mai sus depășește cu mult limitele unui demers jurnalistic desfășurat într-un cadru legal și normal.

Înțelegeți? Gunoierii ăștia prezentau emisiuni jurnalistice despre ceara din urechi a unei femei, dar prezentarea companiilor care au desfășurat publicitate în emisiunea lor este secret și depășeste limitele jurnalismului. Cât de grosier să înjuri ca să poți să scapi de nevoia de a-i scuipa în față, ca niște lepre ce sunt?

Asta legat de apelul la decență al amuzantului de la IAA care, bănuiesc, are și el o agenție despre care am fi cu toții curioși câți din clienți i-a avut în lista de mai sus?

Apel la decență my ass. Sunteți niște șobolani care v-ați vinde mamele pentru un leu în plus. La fel și Obaie, nu vă lăsați amăgiți.

Am atașat și print screenurile paginilor, pentru că nu am nici cea mai mică încredere în verticalitatea lui petrișor Obaie.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.