guseth varza

Oamenii se bucură de la primă oră că Cioloș a retras-o pe incompetenta aceea ONG-istă, propusă ca ministru al justiției, deși nu avea nici măcar facultatea de drept. Lăsăm la o parte praful în ochi, să ne concentrăm pe ceva ce încă nu am citit la nimeni, de dimineață.

Guseth a fost complet imbecilă în fața parlamentului, o varză umană, fără niciun fel de cunoștințe, nici măcar minime. Practic, acest comportament a fost cel ce a dus la retragerea ei.

ȘI TOTUȘI, COMISIA PARLAMENTARĂ CARE A AUDIAT-O I-A DAT BILĂ ALBĂ ȘI O LĂSASE SĂ FIE MINISTRUL JUSTIȚIEI! Ea fiind la fel de competentă ca un cocean de porumb!

În rest, să ne bucurăm că a fost retras tipul în chiloți și varza ONG-istă. Pentru că așa, numirea lui Petre Tobă ca ministru de interne și Dâncu ca ministru al administrației trec absolut nebăgate în seamă de nimeni.

[fbvideo link=”https://www.facebook.com/zoso.ro/videos/vb.487988691265255/1071716286225823/” width=”625″ height=”400″ onlyvideo=”1″]

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.