Aseară s-a râs intens pe marginea viitorului fost ministru al sănătății, Andrei Baciu și a chiloților săi albi ce nu par a adăposti mari comori. Și după ce s-a hăhăit major, Dacian l-a retras din guvern, motivând controversele din jurul chiloților lui Adiță.

Și uite-așa, penibilizând maxim totul, se trece peste motivul real pentru care Adiță nu avea ce să caute la minister. 29 de ani, rezident, experiență zero, realizări zero. Un puști în chiloți ar fi trebuit să se ducă să îi reformeze pe boșii din spitale. Pe șefii de la Davilla. Pe toți intangibilii actuali, el neavând fizic nici un fel de experiență. Nici de viață, nici de medicină.

Dar lumea a rămas la nivel de hăhăială, imbecilii pe rețelele sociale se lamentează că suntem invidioși pe pătrățelele băiatului și astfel, nu reușim să aflăm de ce și cine la propulsat pe tânărul rezident spre postul de ministru? A cui fiu/pilă este? L-a ce s-a gândit Cioloș când a zis Da, la conducerea unui minister extrem de greu voi pune un imberb fără nici un fel de experiență?

Și dacă faceți parte din gloata de idioți frumoși care deplâng soarta rea, interesați-vă ce examene trebuie să dea un șef de secție dintr-un spital. Se pare că, pentru minister, e suficient să ai chiloți Calvin Klein, indiferent de ce ascunzi în ei.

andrei baciu

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.