diversiuni

Mizeria asta, exact in acesti termeni, a fost imprastiata pe facebook aseara de foarte multi asa zisi oameni. Cu formularea exacta. Toti fusesera langa metrou, toti auzisera jandarmul cum anunta ca intra peste ei. Desigur, nu a intrat nici un jandarm peste nimeni.

O alta mizeria este diversiunea celor de la uniti salvam. Gunoiul de Claudiu Craciun a venit, s-a instalat in fruntea fraierilor și a început să îi plimbe prin bucurești. De la Universitate la Guvern. Că așa se face. Oamenii obosesc și pleacă, lucrurile se așează.

O altă mizerie este și prezența așa ziselor galerii de fotbal, cei veniți cu scopul clar de a declanșa haos și bătaie. La un miting pașnic, unde sunt femei și copii. Ceea ce dealtfel s-a și întâmplat la un moment, dat, dându-se niște pumni prin preajma jandarmilor.

Așa se manipulează. Așa se deturnează un protest și se transformă în ridicol. Mai știți demonstrațiile mizerabililor de la uniti salvam? Cele în care veneau cu pancarde tipărite, bannere frumoase făcute la plotter, mesaje standard? Aseară oamenii au fost curați. Aveau hârtii scrise cu pixul. Aveau mesajele lor, nealterate de nimeni.

Nu cred că vor mai rămâne așa. Hoitarii sunt singurii care sunt organizați, au lideri și au un plan de a deturna situația în favoarea lor. Ai noștri nu au nimic, decât revendicări firave.

Și serios, habar nu am ce s-ar putea face…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.