cei-sapte-violatori-e1437408200789

Ca răspuns la apelul de urgență lansat în urmă cu două săptămâni de peste 60 de organizații neguvernamentale, Ministerul Sănătății transmite, într-un document oficial, faptul că susține introducerea educației sexuale ca disciplină obligatorie în curricula școală și elaborarea unui plan strategic pentru educație sexuală în școli.

Ministerul Sănătății a comunicat reprezentanților ONG-urilor faptul că apreciază implicarea societății civile în asigurarea unui cadru adecvat educației copiilor și asigurarea accesului copiilor la informații cu privire la educație sexuală, mai ales în contextul actual în care România are una din cele mai crescute rate a natalității din Europa în rândul fetelor cu vârsta sub 15 ani.

BIne, eu sunt perfect de acord, prefer ca în loc de religie, copilul meu să facă educație sexuală. Doar că, dacă stăm strâmb și judecăm drept, natalitatea asta crescută se datorează județelor Vaslui, Brăila și Moldovei în general. Mă gândesc că am ieși mai ieftin dacă i-am dat afară pe moldoveni din statistici…*

Via

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.