arsinel-turcasiu

„Marii actori Vasile Muraru și Alexandru Arșinel s-au înscris astăzi în Uniunea Națională pentru Progresul României. UNPR este un partid al ușilor deschise și își dorește ca tot mai multe personalități să se implice activ în viața politică, sprijinind interesul național și valorile naționale românești”, precizează comunicatul.

UNPR este partidul securistului Oprea, cel ce spăla rufele murdare ale lui Năstase sau cine mai era la putere. UNPR este singurul partid politic care nu a participat vreodată la alegeri singur, totdeauna devenind parlamentar pe baza dezertărilor din celelalte partide.

Se pare că, între timp, la UNPR se aduc organe moka, dacă s-a înscris și Arșinel, alături de comedianul neîntrecut numit Vasilică Murariu. Și astfel, gluma de partid numită UNPR are și calitate oficială. Mai rămâne să se înscrie Doru Octavian Dumitru și Jean Paler și practic avem o pleiadă de glume proaste.

La fel ca UNPR.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.