Pornind de la articolul asta care s-a vrut a fi un articol foarte amuzant la adresa nesigurantei pe care o afiseaza femeile( iar clipul si ideea chiar sunt amuzante) , discutia a degenerat inspre clasica hatereala tipica masculilor care isi impart femeile in GB/folder.

Practic, de fiecare data cand undeva, pe internet sau in viata reala, o femeie sustine ca nu suntem toate niste panselute nesigure si dependente de parerea masculului , se gaseste cate unul in care se activeaza gena de cavaler in lupta cu feministele si incepe hatereala, si insultele, si aproape ca il vezi cum transpira incercand sa iti demonstreze ca nu, nu esti sigura pe tine, si mai esti si urata, si proasta, si grasa, si….

….si tin sa va anunt, cu o oarecare durere in suflet ( sau in cot) ca unora dintre noi NU NE PASA. Da, stiu, déjà vibreaza cablul wireless a indignare, cum adica sa nu le pese? Cum adica sa nu poti distruge o fiinta fragila cu cateva cuvinte? Unde mai e puterea ta, ca mascul, daca nu poti sa faci o femeie sa planga spunandu-i ca e urata? Tragic!

De ce nu ne pasa? Nu , puisor, nu pentru ca suntem feministe si citim toate rahaturile din reviste pentru femei , rahaturi care ne indeamna sa fim puternice si independente si in acelasi timp sa slabim 5 kile ca sa nu ne paraseasca iubitul .

  • Educatia: Da, majoritatea femeilor pe care le cunosc au un nivel de educatie care le permite sa nu se defineasca prin frumusete sau lipsa ei, ci sa isi cunoasca punctele forte si sa le valorifice.
  • Inteligenta: Stiu, pysy pe care incerci sa o vrajesti acum inca mai crede ca Romania e o planeta si e centrul universului. La fel, e convinsa ca mai are maxim 2-3 ani buni pana incepe sa faca riduri, apoi nu o sa o mai vrea nimeni. Dar chiar nu bubuie in toate femeile prostia si nici ceasul ala nu ticaie asurzitor pentru toate. Incearca sa schimbi anturajul, ai fi surprins.
  • Independenta financiara: Daca pana acum cateva decenii femeile erau dependente financiar de barbatul lor si se straduiau sa ramana frumoase si tinere ca sa se asigure ca nu ajung pe drumuri atunci cand el isi gaseste pe alta, in ziua de astazi majoritatea femeilor castiga suficient cat sa le doara undeva de parerea masculului din dotare.
  • O imagine realista asupra propriei imagini: oameni buni, avem oglinzi. Mitul femeii care intreaba obsesiv “iubi, sunt grasa??” a disparut de mult.
  • Simtul umorului : Pentru ca mi se pare extrem de amuzant ca un barbat care poate fi distrus de 1cm in minus fata de colegii de la sala sau de faptul ca incepe sa cheleasca,  sa faca misto de “nesiguranta” femeilor.

 

Cat despre cei care confunda cochetaria si micile note de feminitate cu o declaratie de nesiguranta , well, Alfie avea o vorba : “ oricat de frumoasa ar fi o femeie , undeva exista un barbat care s-a saturat sa i-o traga” . Dar viata e trist cand acel barbat nu esti niciodata tu, asa-i?

 

 

 

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.