inapoilabirou1

Ultimul job pe care l-am avut vreodată a fost acum 6 ani, la Happyfish, un proiect foarte mișto, pus pe butuci de un proprietar mult prea arogant și atoatecunoscător. Dar trebuie să recunosc că alături de Patrick, Bogdan, Dez, Tudor și alții, acolo am avut poate cea mai mișto perioadă din viața mea, ca angajat.

La HF, după pauza de prânz, mi-am descoperit plăcerea somnului de după masă. Fix la în jur de orele 14, după ce mâncam, mă lovea o comă postprandială de simțeam că leșin, dacă nu dorm 5 minute. Prima zi în care am adormit în scaun, cu băluțe la botic, a fost și ultima, pentru că au râs ăștia de mine până la leșin.

Și atunci mi-a venit ideea.
Geamurile de la birou erau uriașe, aveai loc să ascunzi un sirian cu tot cu familie, darămite un mic tătar somnoros. Draperii grele, de catifea, nu se vedea nimic, nu se simțea nimic.

Așa că soluția s-a oferit singură. După masă, așteptam să plece toți, care pe la baie, care pe la țigări, după care țuști după perdea și somn de voie. Cam o oră, că mai mult nu voiam, îmi stricam somnul de seară.

Și a ținut chestia asta o perioadă, până când m-a descoperit Nic Cocârlea, cred. Pentru că mi se înfundase nasul și sforăiam de cădeau păianjenii de pe pereți.
După care nenorociții au scos perdelele.
A trebuit să dorm în scaun, ca animalele…

Mall Promenada vrea să sărbătorească împreună cu voi întoarcerea la muncă, toamna și faptul că, de ce nu, vine revelionul și vă provoacă să vă povestiți întâmplările amuzante de la birou sau farsele. Povestirile vor fi publicate pe pagina lor de facebook.

Dacă ai la colecție momente amuzante ce merită povestite sau farse de care ești mândru dar nu le poți dezvălui nimănui, trimite-ne un mesaj pe WhatsApp (0744246246) sau un email la adresa inapoilabirou@promenada.ro să ne distrăm împreună!
Bineînțeles, le vom posta Anonim! #InapoiLaBirou

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.