Trebuie să recunosc, sunt cel mai nasol pasager de dreapta pentru o femeie. Din păcate, experiența m-a învățat că șoferițele sunt praf la volan, în general, cu unele mici excepții. Nu știu dacă hormonal sau nu au glanda condusului, dar când ajungi să apreciezi că o femeie conduce cu viteză suficientă, înfipt, nu se pierde în intersecții și știe unde vrea să meargă, înseamnă că experiențele cu celelalte colege de gen sunt triste.

Așa că nevastă-mea, deși conducând bine, nici măcar nu acceptă să stau în dreapta. De ce nu accelerezi? Gata, suficient cu acceleratul, na, acum te-ai dus în curul ăluia și trebuie să frânezi, DE CÂTE ORI ȚI-AM ZIS CĂ TREBUIE SĂ MERGI FLUID ȘI FRÂNA SĂ FIE ULTIMUL REPER LA CARE APELEZI, presează-l pe ăla să te lase, dă-l în mă-sa, că nu e strada lui, bagă-te acum, ȚI-AM ZIS ACUM, DE CE NU TE-AI BĂGAT?

Și tot așa, cu variații multiple, așa încât când am fost o dată la brăila, am ajuns cu 2 mașini, pentru că ea a zis că nu conduce dacă sunt eu în dreapta.

Femeile voastre cum sunt la volan?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.