Recunosc cu sinceritate, cu niște ani în urmă, consideram modificările corporale extrem de dezgustătoare, iar oamenii care se supuneau unor asemenea proceduri nu mi se păreau chiar sănătoși.

Evident, ca pe oricare dintre noi, trecerea timpului m-a modelat și, dacă nu m-a făcut mai înțelept, măcar m-a făcut mai înțelegător la a accepta oameni și acțiuni ce ies din sfera bulei mele de înțelegere și confort. Și că niciunul din noi nu e sănătos cu căpșorul.

Acum, oamenii aceștia mi se par cel puțin interesanți și, în primul rând, extrem de curajoși. Pentru că și ei știu că societate nu privește cu ochi buni pe cei ce nu sunt conformi cu opinia majorității și, totuși, aleg să facă ceea ce doresc.

Admir curajul acesta. Și eu sunt nonconformist și am o mare durere în cur de opinia lumii, dar nu știu dacă aș avea curajul de a face o modificare de genul acesta.

Bine, eu mă câcâi de 5 (cinci) ani să termin un tatuaj și de 1 an să mă hotărăsc să mi-l fac pe al doilea braț.
Aștept oferte de tatuatori mișto

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.