basescu-voiculescu

Administratia Nationala a Penitenciarelor anunta miercuri, intr-un comunicat, ca in ultimele doua zile, detinuti din 8 penitenciare – Iasi, Poarta Alba, Botosani, Oradea, Miercurea Ciuc, Giurgiu, Vaslui si Braila – dintre cele 45 din tara au protestat impotriva conditiile din detentie, se arata intr-un comunicat al ANP, citat de Agerpres. Principalele nemultumiri ale acestora sunt supraaglomerarea, aspecte legate de participarea la activitati lucrative si educative, programul tv, serviciile medicale, micsorarea cuantumului pedepsei cu inchisoarea si termenele stabilite de comisia pentru liberare conditionata.

De mai multe zile o campanie nu furibundă, ci furioasă, la antene împotriva penitenciarelor și a Ralucăi Prună, cerându-se imperios grațierea deținuților, pentru că, nu-i așa, suferă din greu și le e cald.

Desigur, nu are nicio legătură cu pușcăriașul lor finanțator, domnul doctor Felix.

Observați cât de periculos este un trust de presă în mâna unui pușcăriaș? Și cel mai prost e că sunt sute de mii de fraieri care pun botul la această manipulare.

Încântător. Dacă spun că de fapt Vociulescu trebuia ars exemplar pe rug, ca să nu mai sufere de căldură atâta timp, se supără iarăși domnul Badea și mă dă exemplu negativ pe post?