Ne bucurăm că, prin campania noastră de advertising, am descoperit un român care a devenit, într-un timp scurt, atât de popular în toată țara. Ghiță Ciobanul este el însuși un brand puternic care a reușit să treacă dincolo de ecranele televizoarelor tocmai pentru că este autentic.

Faptul că diverse personalități l-au vizitat pe Ghita și au publicat fotografii alături de el confirmă încă o dată succesul campaniei noastre. În același timp, ne delimităm de orice asociere politică și respingem categoric speculațiile pe această temă. Noi nu servim interesele niciunei formațiuni politice. Suntem o companie de comunicații mobile a cărei prioritate este să își servească clienții cât mai bine și să inoveze în tot ceea ce face, inclusiv în comunicare.

Victore, tu nici nu știi, cât de mic începi să fii…

21 comentarii Adaugă comentariu

 1. #1

  Puie Monta!

  0

  • Ce rost are daca il injuri aici, ca tot nu vede? 🙂

   0

  • #3

   Muie Ponta! Cine spune varianta de mai sus e un fatalau.

   0

  • #5

   Perkele, s-avem pardon, fatalau esti si tu , da-ti numele real si adresa si dupa aia da-te barbat, ca sub anonimat pot si eu sa-l injur si pe Putin 😛 eu recunosc ca mi-e greu sa muiesc pe oricine sub numele adevarat. zi-mi fatalau daca ai chef. limita dintre curaj si nesabuinta e aproape inexistenta. eu sau tu avem norocul ca suntem neimportanti si injuraturile noastre nu conteaza nici chiar daca le-am face in nume propriu. atat.

   0

  • #6

   Cata, eu tot timpul l-am injurat pe Vladutz cu numele real. Ma numesc Curaj.
   Curaj Dani Corban.

   0

  • #7

   cand iesi din debara mai CURajosule? 😀

   0

 2. Ni-micul titulescu da cu muci-n fasole de trei ori pe zi.

  0

 3. #9

  Comunicatul e pe pagina celor mai importanti, am vazut; dar un link ceva, la ei pe site nu e nimic, pe FB e o chestie ciudata, gen raspundem cititorilor www.facebook.com/vodafonero/posts/10151932620709005?comment_id=27946513&offset=0&total_comments=12
  Lumea zice ca a venit pe mail, insa pana nu e asumat de vodafone pe site, nu prea cred. NU e vorba ca nu te cred pe tine, informatia in sine nu e sustinuta.

  0

  • #10

   Au fost intrebati, ei au raspuns. Probabil ca nici nu s-au gandit inca sa faca o notificare generala. Probabil au considerat ca e evident ce au scris ei…

   0

 4. #11

  Auzi ,nu stiu daca ai auzit-o p-asta da mi se pare cea mai tare :

  DE ce s-a dus Ponta la Ghita Ciobanul ?
  Sa ne arate ce branza face anu`asta .

  Cum ti se pare ?

  0

 5. #12

  Chiar nu inteleg de ce Vodafone a facut aceasta miscare. Cred ca nici cel mai infocat inamic al lui Ponta nu s-ar fi gandit sa-l asocieze cu Vodafone. Eu l-am vazut pe Ghita asta la o emisiune de pe RTV, ca aia invita toti clovnii sinistri ai tarii si prezentatoarea isi dadea silinta sa fie cea mai proasta din studio, o misiune greu de indeplinit, avand in vedere ca Ghita era si el prezent acolo. Despre Ponta ce sa zic? Cine se aseamana, se aduna!

  0

 6. Ce misto. Au fost doi ciobani la stana 😀

  0

 7. #14

  Titus Corlatean anunta ca inaltul oficial SUA nu se va intalni cu Victor Ponta pentru ca – programul premierului era facut de multa vreme, asa incat, din motive obiective, acel program nu a putut fi schimbat.

  :))))))))))))

  0

 8. Victor, Victor, fecior fain, tare fain ca Frankestein…Veche, dar se potriveste de minune si la actualul gropar.

  0

 9. Fiecare se conecteaza la electorat cum se pricepe. Pe vremuri Constantinescu mergea la „Calugarul Vasile”, ca sa se roage. Ponta nu poate sa o bage pe asta, ca el are alt electorat asa ca a gasit un inlocuitor laic pentru „Calugarul Vasile” si anume „Ciobanul Ghita”.

  Basescu prefera cu baile de multime, dar nu mai sunt la moda si pot fi si periculoase pentru sanatate. Ciobanul Ghita pare totusi o varianta ieftina si buna. 🙂

  0

 10. Probabil de aceea folosesc aceeasi culoare si PSD-ul si Vodafone ca se delimiteaza politic 😀 la fel ca si PDL-ul cu Orange-u, ca numerele pentru SMS-urile spam cu invitatia la vot trimise la ultimele alegeri au fost descoperite asa intamplator si nu furnizate de operator. O alta chestie interesanta e ca procesul de acoperire Vodafone e mai mare in judetele unde are PSD majoritatea, iar cel de acoperire al Orange e mai mare unde are PDL majoritatea. Ce coincidente spurcate :D, teoria conspiratie, Basescu, Antena 3 domnul Gadea.

  0

 11. *procentul de acoperire

  0

 12. #19

  meh, in conditiile in care psd-ul are majoritate in parlament si fara pnl, iar victoras il apara pe nastase, crede cineva ca un comunicat de presa al vdf ii va afecta imaginea?

  0

 13. #20

  El a fost mic de la inceput.

  0

 14. #21

  Victor Ponta ascuns din cauza primirii multor comentarii negative. 😀

  0