Surse politice citate de Antena 3 afirma ca, la doar trei zile dupa depunerea juramantului de la Cotroceni, Mihai Tudose l-a sunat pe Dragnea si i-a spus ca nu vrea sa puna in aplicare proiectul de guvernare ad litteram.

Cum ar fi ca și următorul guvern PSD să cadă doar cu moțiune de cenzură? Cât ar fi de râsul curcilor?
Dar nu ar fi imposibil. Tudose este securist, este golan și îi ține ficatul, spre deosebire de micul mafiot care a fost Grindeanu. Dacă vreți, comparativ, e ca și cum ar fi Băsescu vs Sebi Ghiță, șmenarul yugoslav.

Totuși, indiferent de beția de putere în care se scaldă teleormăneanul, este greu să rămâi cunoscut drept cel ce a distrus economia româniei, la propriu. Dacă, până în ultimii ani, tot timpul se dădea vina pe greau moștenire etc, acum, inclusiv după Cioloș, nu ai cum să scoți cămașa. Impozitările aiurea, schimbările cretine de cod fiscal, imbecilitățile cu venituri globale, lucrurile astea se văd în mod direct, pentru că schimbă complet un sistem.

Și deja țara e pe butuci, încasările de tva au scăzut, încasările de impozite la fel, urmare a bramburismului ostentativ pesedist. După un an de degringoladă, e destul de greuț să mai poți ridica capul din pământ și să mai încerci să mai ai un cuvânt de spus undeva, după ce vei fi cel ce a distrus tot.

Și nu știu dacă securistul Tănase e dispus să se sacrifice doar ca să fie Dragnea binidităt. Am impresia că dragnezul începe să își cînte cântecul de lebădă. Vedem în toamnă cum va fi, când începe psd să se spargă spre Ponta.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.