Ieri, un cont fake rusesc a împrăștiat un fake news grosolan, despre secretara de stat căreia i-a delegt victoraș voiculescu atribuțiile.

La o simplă verificare, îți dai seama că e un cont fake mizerabil, numai ieri avea vreo 50 de postări antivax, pro Putin, desspre beneficiile cicoarei în tratarea covid și alte aberații stupide.

Stăteam ieri cu amanta mea oficială și discutam despre asta, gândindu-ne cum să ne ardem prietenii din online și să îi facem să sharuiască mizeria aia, să se facă de râs

Evident, prietenii mei, fiind relativ inteligenți, nu au pus botul la așa ceva și nu a rostogolit-o nimeni. Dar, surpriză, dragi prieteni…

Cel care a mușcat-o a fost Victoraș Ponta. Ponta, fiind și hoț la origine, a decupat cu grijă sursa, deși e vizibil că e luată din aceași poză și a dat-o ca și cum ar fi găsit-o el pe net, reală și frumoasă. Fără să caute, fără să vadă dacă e reală sau nu, pac, direct. Era pe net, sigur era reală.

Dacă sunteți curioși ce mai face mărețul om politic, pune umărul la coloana a 5 a turcă și ia bani de la Erdogan, ca să facă, mă-nțelegi, business.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.