Observ cu interes și îngrijorare că oamenii uită rapid cine a fost și este Victor Ponta. De la omul cel mai urât din românia, de la Mickey Mouse, ajunsese, înainte de alegeri, salvatorul opoziției, oameni relativ inteligenți făcând campanie pentru el, pentru că, nu-i așa, era împotriva sistemului.

După care Ponta și-a dat arama pe față, a uitat cum că era în opoziție și cum mai avea puțin și plângea în brațele lui Barna, în lupta lor împotriva lui Dragnea și a început cu clasicele mizerii și negocieri, cu luatul în brațe al ALDE-ului, pe care, mark my words, îl va înghiți curând, dacă e cineva să îl scoată la pensie pe Tăriceanu, acela va fi Ponta.

Așa că nu face decât să mă bucure masiv oralul public pe care i l-a dat Veorica. Pentru că mizerabilul Mickey Mouse spera să ajungă rapid la guvernare, prin șantajele și negocierile sale. Iete că nu se poate, mai are de stat pe bară și gândit strategii mizerabile.

Și Veo, dacă o ține tot așa și ajunge în turul 2…well, e posibil ca Ficusul Inimilor Noastre să se gândească că poate nu a avut suficiente vacanțe în acești 5 ani în care și-a bătut joc de noi.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.