Oamenii au fost destul de ultragiați de intenția lui Năsui de a numi o turnătoare la securitate, apropiată a pesedistului Teodorovici, în funcția de director general la ministerul finanțelor.

Ați ascultat, da? Nu e o decizie definitivă, nu contează, e profesionistă, avem nevoie de profesioniști, alea. Un tribunal i-a dat deja sentința de colaborator. Niște judecători, pe baza unor probe, au decis că femeia a turnat la securitate, cu urmări grave pentru cei pe care i-a turnat (căutați pe google detalii)

Dar pentru domnul de la plusere nu contează. E important că e un profesionist. Știți cum era cu fără penali în funcții publice? Iată, e doar turnătoare, nu e penală, deci avem nevoie de ea. Iar faptul că e pesedistă…

Așa am avut nevoie și de Ion Iliescu după revoluție. Că avea experiență. Și de Felix. Și de Iorgovan. Și de toți. Și de Irina Alexe.

USR PLUS o propune pe Irina Alexe pentru funcţia de secretar de stat în Ministerul Afacerilor Interne, funcție pe care a mai ocupat-o și în 2016, în guvernarea Cioloș. Aceasta a intrat în atenția presei în urmă cu câțiva ani după ce s-a aflat că în 2016 s-a pensionat la doar 42 de ani, pensia ei fiind de 13.000 de lei în acea perioadă. Era considerată ca fiind protejata lui Vasile Blaga. Nu este singurul caz de tânăr pensionar care va ocupa o funcție în Guvernul Cîțu

Nu este singurul caz de tânăr pensionar care va ocupa o funcție în Guvernul Cîțu. Silviu Gabriel Barbu, fost judecător la Curtea de Apel București, pensionat anul trecut, la 50 de ani, tocmai a fost numit șef al Corpului de Control al prim-ministrului. Acesta este absolvent al Colegiului Național de Informații din cadrul Academiei Naționale de Informații Bucuresti, în 2015, și unul la Colegiul Naţional de Apărare Bucureşti în 2007.

Câți dintre voi ați mai ieși mâine în piață, pentru mizerabilii ăștia?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.