B.P, schimnic la Sfânta Mănăstire a Caterisiților, a fost descoperit de o patrulă de poliție în timp ce viola cu sălbăticie un urs, într-o poiană din Brașov. Se pare că ursul fusese ademenit cu niște miere, după care a fost reținut contrar voinței sale, fiind violat sălbatic de 3 ori. O dată luni, o dată miercuri și se mai duce și sâmbătă.

Monahul a fost reținut de poliție, sub acuzația de rele tratamente aplicate animalelor.

NU-I AȘA CĂ AȚI RÂS DE AȚI LEȘINAT, CĂ V-AU SĂRIT OCHII DE RÂS, CĂ NU O SĂ VĂ VINĂ SĂ CREDEȚI CE A FĂCUT ACEST SIHASTRU CU URSUL??

Mi-a ajuns până peste urechi mania asta stupidă a știrilor așa zis haioase, doar că inventate. Toată lumea și- găsit timp să facă o rubrică în care să pună asemenea obscenități așa zis literare, cu scopul de a „distra” publicul.

Ca exemplu, deși sunt prieten bun cu Patrick de la Cațavencii și sunt abonat la revistă, serios, poate râde cineva la o asemenea știre? Chiar e funny așa ceva? Mi-am pierdut eu între timp glanda umorală a umorului și nu știam?

Serios, lăsați-o, și nu zic doar de Cațavencii. A avut fun o perioadă. NU MAI ESTE. Eventual mai merge pe timesnewroman. Poate până și acolo e prea mult, dar măcar e site dedicat pentru așa ceva.

În rest, ne-ar place să vă reveniți puțin în simțiri.