La Intact s-a tranșat problema lui Bendeac. A fost dat afară și, în locul său, a fost pus stimatul domn Capatos, care se știe, geme și debordează de umor.

În primul rând, e de remarcat atitudinea băiatului cu youtube, michi haș, care practic a fost adus de bendeac în emisiune, dar nu pleacă odată cu bendeac, pentru că nah, banii sunt bani și prietenia e prietenie.

În al doilea rând, de unde și până când a devenit Capatos umorist? Să nu se înșeleagă greșit, nici Bendeac nu e umorist, e doar un clovn trist, dar dacă tot faci o mutare de genul, nu mai bine încerci să aduci un umorist adevărat, nu o reciclătură precum Capatos, care a ajuns un fel de Dan Negru, trebuie să facem o emisiune, cine o prezintă? Daaaaaan Negruuuu!

Adică ok, faci emisiuni cu zdrențe și pești pe diverse intervaluri orare, e ok, există public și gospodine pentru asta. Dar totuși, umorul e ceva diferit de chestii gen Mi-am băgat un deget în cur, după care l-am mirosit hăhăhăhăh sau Eu sunt Fernando de la Caransebeș și arăt caraghios, nu-i așa că ați râs de v-ați căcat pe voi?

Scuze pentru folosirea deasă a cuvântului căcat, dar cam ăsta e umorul lor.
Nu-i așa că ați râs?