Rise project au pus aseară un mesaj de ăla arogant, despre cum există ei doar datorită donațiilor noastre. Desigur, e o șmecherie sinistră, prin care încearcă să își justifice banii primiți din diverse locuri, vezi dragă, noi primim donații.

Efectiv, de la mizeria cu cazul Valiza, când și-au dat arama pe față drept organ al serviciilor, nu îi mai înghit. Plus faza de la prezidențiale, când au simțit ei nevoia să facă o investigație despre Barna, investigație care a fost un căcat și a primit o zmetie peste ochi de la procuratură (să ne înțelegem, îl detest pe Barna ca oricare altul, da e vorba de acțiunea în sine). Sau marile dezvăluiri despre Nicușor, în campanie. Complet ciudat, deși e plin de pesediști corupți, când sunt campanii electorale, acest mare project jurnalistic tip buda din funcul curții vine cu dezvăluiri servite fix contracandidaților celor de la PSD. Ocoincidență uimitoare, nu?

Așa că le-am lăsat niște comentarii glumețe, desigur, ca niște jurnaliști de înaltă clasă, au șters, că așa se face, după care ne-au dat block. Am raportat și noi postarea drept scam, pentru că asta e, încearcă să păcălească oameni să doneze bani ca să își legitimeze activitatea de postaci ai serviciilor. Și cam atât, a fost fun, mai facem.

La ora închiderii ediției, găsiseră 73 de fraieri.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.