Câştigătorul concursului Christian Tour, desfăşurat în perioada 3-28 februarie, doar pe blogurile din campania “Trăieşte vacanţa!”, se numeşte: Lucia Daniela.
Concurenta s-a înscris în concurs în data de 6 februarie 2014, printr-un comentariu pe blogul lui Andrei Dobra – Makavelis.com

Probabil s-a văzut pe blog că eu, noi, Fam. Ametcea, preferăm Grecia ca destinație a vacanțelor noastre. Ne plac oamenii, ne place aerul, ne place MAREA, ne place să ne frigem pe plaja albă, privind norii de pe muntele Athos și încercând să deslușim cărările ce abia se deslușesc, în transformarea lor, din drum al zeilor, în cale a dumnezeirii.

Anul trecut am făcut greșeală să merg în Grecia, la locul nostru de retragere, cu o întregă gașcă, gen cumnați, frați și altele. Pardon, acum 2 ani, uit că nu mai suntem în 2013.

The biggest mistake of my life.

Concediul meu liniștit și relaxat, s-a transformat într-un continuu stres. Noi ne trezeam la 7, pentru că ne trezeau copiii. În mod normal, am fi mâncat ceva, îmbrăcam copilul și plecam în drumul nostru. Plajă, plimbare sau whatever.

Din păcate, nu. Pentru că niciunul din ceilalți nu se trezea la aceeași oră cu noi. Dar trebuia să îi așteptăm, doar venisem împreună. Orele erau diverse, dar practic, conform teoriei vacii, conform căreia turma se mișcă cu viteza celui mai slab animal, plecam de acasă când se trezea ultimul somnoros.

După care urma masa. Unul voia gyros, altul voia pizza, unul ar fi mâncat niște pește, altul ar fi păpat o friptură cu sarmale. Dar de ce mănânc zilnic la restaurant, m-am domnit, șaorma nu-mi mai place. De ce îmi cumpăr okelari de snorkeling. Șalupa e prea scumpă. Berea e prea mică. VIS!

În schimb, anul trecut am plecat în Zakynthos, cu Christian Tour. M-a durut în bigă. Singurei cu copiii, am mers cu charterul, luați de la aeroport, duși la hotel, nu condus 1500 de kilometri, nu transpirație, nu copiii care din 50 în 50 de kilometri au câte o altă funcție excretorie activată sau, de ce nu, rău de mașină și au uitat că avem punguțe speciale pentru asta. Trezit la ce oră vreau, mers unde și când am vrut, închiriat ATV pentru deplasare pentru o sumă derizorie, ceva gen 10-15E pe zi, practic am simțit și eu că mă relaxez cu familia. Iar ce e mai important, copiii mei țin minte vacanța aceea ca pe cea mai frumoasă vacanță din viața lor.

Prin urmare, pentru cei ca mine, Christian Tour lansează conceptul Family Moments, cu ajutorul Fam. Suricescu, oferind pachete speciale de vacanță pentru familii și/sau grupuri. Acum ați aflat ce era cu suricata aceea de pe blog, care era ba sus, ba jos. Familia Suricescu este simbolul familiei obisnuite, mami, tati, copii si, din pacate, și o soacra. A lui.

Ce vreau eu de la voi?
Povestiţi-mi o întâmplare dintr-o vacanţă memorabilă şi puteţi câştiga, prin tragere la sorţi (efectuată de reprezentanţii Christian Tour), un sejur cu avionul, All Inclusive, pentru două persoane, în Insula Corfu. Comentariile trebuie lăsate aici și numai aici, chiar dacă ați auzit că ar mai scrie și alți bloggeri, da? :mrgreen: Rezultatul îl voi anunţa printr-un edit la acest articol, după anunţarea câştigătorului.

Când vine vorba de vacanţă, fiecare dintre noi caută altceva şi are modul propriu de a se bucura de ea. Familia Suricescu, de exemplu, are gusturi dintre cele mai diverse: vrea odihnă, distracţie, aventură şi servicii de cea mai bună calitate, toate într-un singur loc. Christian Tour înţelege cât de important este timpul petrecut împreună cu cei dragi şi, prin conceptul Family Moments, a selectat şi a inclus resorturi şi destinaţii speciale, care îndeplinesc toate exigenţele unei vacanţe în familie sau în grup.
 
Şi tu te poţi bucura de o vacanţă ca cea a familiei Suricescu. Intră pe www.suricescu.ro şi înscrie-te în campanie!

vacanta-zakynthos