Știți mizeria cu reclamele la pariuri, la care a pus PNL batista repejos, în frunte cu mizerabila Aina Gorghiu. De mirare e că unii dintre voi chiar au crezut că se va întâmpla ceva, cât timp chestiile astea se folosesc la spălat bani, rebateul (sau parandărăt, pentru cei dintre voi care au făcut facultăți alternative) este absolut legal și se practică. Voi unde credeți că spală bani politicienii PNL, în altă parte decât ăia de la PSD?

Anyway, ideea e că acum este vai, mare război pe internet și lumea e pornită pe Mircea Bravo și Micutzu, că vai dragă, au făcut reclame la pariuri și alcool și cum de au făcut asta, ei nu înțeleg că e ceva rău și că se distruge fibra internă a poporului?

Bă…dragilor, că tonților nu pot să vă spun, că vine CNA peste mine că v-am alintat cum vă spune acasă. Ca de obicei, alegeți calea simplă și care nu vă costă nimic. În loc să mergeți să faceți păcănele cu Alina Gorghiu, voi vă luați de niște actori care își fac treaba, foarte legal. În loc să vă strângeți în fața cazinourilor și să faceți scandal, vă luați de Micutzu că le-a făcut reclamă și îl înjurați pe Mircea Bravo că face reclamă la alcool. Sigur, e mai greu să te iei de o rețea de cazinouri, nu ai pe ce pune degetul exact, ce o să zici Uăăăă, cazinourile? Dar așa, e mai simplu, te iei de grasul de Micutzu, e accesibil, e pe net, poți să îl înjuri direct.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.