Anul acesta am decis, de comun acord cu femeia ce îmi veghează viața de 10 ani și îmi îndrumă pașii ca nu cumva să calc greșit și să pățesc ceva gen oase rupte, ea fiind multiplă campioană la niște sporturi de contact, să fiu sărbătorit de Valentine’s Day. Da, doamnelor și domnilor, eu voi fi personajul central al acestor sărbători.

Ca intermezzo, vă rog, nu începeți cu dragobetele, pe care le sărbătoriți de când erați mici. Numele ăsta sună ca savarina cu mujdei de usturoi.

Revenind.
Începem sărbătorile de ziua îndrăgostiților cu o inițiativă simpatică rău de tot, de la Lidl.

Cum ar fi dacă ar exista o aplicație care să recunoască sărutul dintre 2 persoane? Există, Lidl a creat-o. Practic, a fost inventată tehnologia de kiss recognition (#nojoke).

Cum funcționează?

Utilizatorii (indragostiti) deschid aplicatia, activeaza camera video de pe laptop sau telefon si incep sa se sarute. Algoritmul aplicatiei analizeaza in timp real cele doua fete din imagine, le masoara proximitatea si miscarea buzelor si apoi le trimite un mesaj de validare. Daca sarutul a fost detectat, utilizatorii sunt inscrisi automat in tragerea la sorti pentru castigarea premiilor speciale, puse in joc de catre LIDL pentru Ziua Indragostitilor.

Aplicația are și variantă de Android și iOS, prin urmare, puteți fi cât de creativi vreți voi (if you catch my drift :mrgreen: )

Dacă vă uitați în dreapta sus, avem un widget care arată numărul de săruturi înregistrate până acum. Mi-ar plăcea să dăm puțin contoarele acelea peste cap.

Nu uitați, iubiți-vă mult.