În USR, în acest moment, este cel mai crud circ posibil.
Dan Barna, loserul prezidentialelor, omul care a dus în cap USR, cel care a putut fi atacat politic pe baza manțocăriilor cu fonduri europene care l-au îmbogățit, nu și-a dat demisia, așa cum ar fi fost normal, după pierderea alegerilor. Dimpotrivă, a făcut o circotecă grosolană, în care a fost reales și reconfirmat, precum ceaușescu la congres.

După care a purces la tăieri în carne vie, dând afară pe toată lumea care îl contestă sau l-a contestat. Pentru că așa se face, ceri vot de confirmare, după care îi liniștești pe toți prin demiteri, în toată țara, ca să se știe de cine trebuie să îți fie frică.

E un comportament la limita nebuniei, omul se comportă de parcă nu el ar fi pierdut alegerile, ci partidul, iar acum îi purifică pe cei care, SURPRINZĂTOR, au câștigat, de fapt, alegeri, spre deosebire de el. Desigur, partidul este în degringoladă acum, intențiile de vot sunt în cap și cred că de abia acum regretă Cioloș că s-a făcut parazit pe trupul decompus al USR-ului, pentru că, în acest moment, nu mai atinge pragul de parlamentare, după succesul colegului și prietenului Dănuț.

Dacă vreți, USR este exemplul tipic de partid de buzunar, căpușat de șmecheri reali din economie care, profitând de naivitatea fraierilor adunați de Nicușor Dan, încearcă să își sape un monument de mucava în memoria oamenilor.
Ce e trist este că USR era singura variantă de vot împotriva duetului PSD-PNL. Noi, noi cu cine votăm?

Adică, evident, la locale votăm cu Nicușor Dan, dar, la parlamentare, cu cine?

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.