Discutam serile trecute cu niște vagi amici despre emigrarea prin diverse țări, nu din alt motiv, ci pentru că toți s-au cam săturat să fie pioni de sacrificiu și ar vrea să își crească copiii în alt mediu. (luați în considerare vastul compendiu despre emigrare pe care l-am strâns împreună. Dacă mai aveți completări, nu vă sfiiți)

Anyway, unul din ei s-a apucat să ne spună că, dacă faci test genetic și ieși cu o urmă de indian, ai naturalizarea asigurată în Canada, drept de a vinde piei de focă în americi, chestii de genul ăsta. Așa că am fugit repede la testul meu genetic de la ancestry, de acum câțiva ani.

Deși au mai îmbunătățit rezultatele, din nefericire, nicio urmă de mohican, ceva. Doar mi-au găsit o urmă de coreean față de momentul inițial al testului, zic ei că poate fi max. 3%, iar mongolia 10%, dar poate fi până la 32%. Practic, Balcani mama, restul tata.

Bine, oricum nu aș fi plecat vreodată în acel minunat woke state din fundul urșilor polari, dar orișicât, suna bine niște mohican la origine.
De fapt, pe mine mă tenta să aflu dacă am vreo urmă de sânge evreiesc în mine, ca să îmi pot cere drepturile naturale și refugiul într-un kibutz strămoșesc.

N-a fost să fie, no hebrew…

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.