Acesta este mama și tata tuturor mailurilor de spam din rromânia. Am primit de-alea cu nu e spam pentru că legea 365 dă voie, am primit-o și pe aia cu Bill Clinton, le știu pe toate măi, pe toate.

Dar pe asta cu publicarea mailului este infracțiune, chiar nu am primit-o niciodată. Am vagamente impresia că retarzii care l-au trimis s-au ars cu vreun mail publicat și acum bagă amenințări, sperând că pot băga frica în eventualii fraieri.

Foarte tare. Premiul anului 2012 pentru stupizenie.

Ati primit acest e-mail deoarece adresa dumneavoastra este in baza de date a Agentiei. Adresa dumneavoastra se afla in baza de date din unul dintre motivele: a fost gasita pe un site public, a fost gasita in cataloage sau alte publicatii, a fost gasita in baze de date la care ati subscris, ati participat la unul dintre evenimentele organizate de noi, sunteti abonat la newsletterele noastre, sunteti client, furnizor sau partener al Agentiei Banner.
In cazul in care doriti sa nu mai primiti mesaje de la noi va rugam trimiteti un e-mail la adresa spam@miri*** – cu titlul “R-E-F-U-Z” si in care sa indicati adresa de e-mail pe care doriti sa o scoatem din listele noastre.
Acest mesaj nu constituie spam intrucat a fost trimis catre o adresa gasita in cataloage sau site-uri publice. De asemenea sunt mentionate instructiuni de dezabonare.
Publicarea acestui mail constituie infracțiune și este pedepsită conform legilor în vigoare.

Daca va place ce scriem, daca va place cum scriem, daca stiti ca am ramas din ce in ce mai putini oameni verticali si cu coloana, puteti sustine munca noastra.